قوانین مهاجرت به کشور آلمان

آخرین مقالات

برگزاری نمایشگاه و سمینار

1403/05/01

مسافرت زمینی از اروپا به ایران

1403/05/09

مشهد

1403/05/09

اصفهان

1403/05/09

برچسب ها کنسولی گردشگری
ما را دنبال نمایید

قوانین مهاجرت به کشور آلمان

 با استفاده از ویزای جستجو کار در آلمان به متخصصان اجازه داده می‌شود که برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود تا شش ماه در کشور آلمان سکونت کرده و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. ارائه مدرک تحصیلی و تخصی برای مهاجرت کاری به کشور آلمان ضروری است؛ اما با این ویژگی جدید شما می‌توانید بدون نیاز به مدرک خاص و تخصصی شغل مناسب خود را پیدا کنید. با پیدا کردن شغل مورد نظر خود دیگر نیازی به  ارائه مدرک نیست و می‌توانید در کشور آلمان اقامت کنید.

مهاجرت تحصیلی، سرمایه گذاری و ازدواج نیز بهترین راه مهاجرت به آلمان است. از قوانین دیگر مهاجرت به این کشور می‌توان اشاره کرد که هنوز تحصیل در دانشگاه‌های آلمان رایگان است. این ویژگی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مهاجرت به کشور آلمان است و تحیل رایگان باعث افزایش بسیار زیاد مهاجرت به کشور آلمان شده است. دانشجویان زیادی برای تحصیل به کشور آلمان مهاجرت می‌کنند علاوه بر رایگان بودن هزینه دانشگاه، کشور آلمان دارای دانشگاهایی با شهرت جهانی و رتبه بالاست.

اقامت کشور آلمان به 2 دسته موقت و دائم تقسیم می­‌گردد که بدین صورت است:

راه اقامت موقت این کشور محدود به تحصیل، شرکت در دوره‌های زبان آلمانی، تحصیل و اقامت‌های کاری محدود و سایر می‌­گردد.
مجوز اقامت دائم این کشور به افرادی که حداقل به مدت 5 سال در این کشور متعهد به زندگی و کار نموده باشند تعلق می‌گیرد.
شرایط سنی مهاجرت به آلمان
به طور کلی هیچ محدودیت سنی برای مهاجرت به این کشور وجود ندارد. البته با توجه به تنوع راه های مهاجرت به آلمان، می توان گفت الزامات و شرایط سنی ویزاها با یکدیگر متفاوت است. افرادی که برای ویزای کار آلمان درخواست می دهند باید حداقل 18 و حداکثر 67 سال سن داشته باشند، زیرا 67 سالگی سن بازنشستگی در آلمان است. البته افراد بین 18 تا 35 سال شانس بیشتری برای دریافت ویزای آلمان دارند.

شرط سنی مهاجرت به آلمان برای مهاجرت تحصیلی به آلمان به گونه ای دیگر است. افرادی که متقاضی تحصیل در دوره کارشناسی آلمان هستند، می توانند تا 21 سالگی برای این دوره درخواست دهند. برای ثبت نام در دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی ارشد، معمولا دانشجویان زیر سی سال شانس بالاتری برای مهاجرت المان دارند. در خصوص ویزای تحصیلی با در نظر گرفتن این موضوع که الزامات پذیرش در دانشگاه های مختلف با یکدیگر متفاوت است، می توان گفت الزامات سنی مشخصی وجود ندارد.
برای تحصیل در دوره دکترای دانشگاه های آلمان، داوطلبان زیر 40 سال برای پذیرش هیچ مانعی ندارند. همچنین افرادی که خواستار شرکت در دوره های کارآموزی آوسبیلدونگ هستند، حداکثر باید 35 سال داشته باشند. علاوه بر این، متقاضیان رشته پزشکی در آلمان با حداکثر 23 سال سن، قادر به دریافت ویزای تحصیلی آلمان خواهند بود.

آلمان برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ازدواج داشتن حداقل 18 سال سن الزامی کرده است و مهاجرت افراد زیر 18 سال به آلمان منع قانونی دارد. در خصوص مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی، با توجه به خطرات احتمالی که برای پناهجویان وجود دارد، هیچ شرط سنی اعمال نمی شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران